Det här donerades för 2022

Tillsammans med våra kunder bidrar vi till en bättre värld. Genom att stödja BRIS, Naturskyddsföreningen, ECPAT, Håll Sverige Rent och WWF tar vi på Inkasso Marginalen vårt sociala ansvar och vi strävar ständigt efter att göra en positiv skillnad för både människor och miljön genom våra samarbeten.

Genom att stödja BRIS (Barnens Rätt i Samhället) hjälper Inkasso Marginalen till att säkerställa att barn och unga får tillgång till stöd och rådgivning vid svåra situationer i sina liv. BRIS erbjuder en trygg samtalsmiljö där barn och ungdomar kan prata om sina bekymmer och få professionellt stöd. Naturskyddsföreningen, en välkänd organisation för bevarandet av miljön, är också en av de mottagande organisationerna för Inkasso Marginalens stöd. Genom att stödja Naturskyddsföreningen hjälper vi till att skydda och bevara naturen för kommande generationer. Organisationen arbetar aktivt för att främja hållbar utveckling och skydda hotade ekosystem.

ECPAT är en organisation som kämpar mot sexuell exploatering av barn. Genom att donera till ECPAT bidrar Inkasso Marginalen till att skydda barn från sexuellt utnyttjande, barnpornografi och andra former av sexuell exploatering. Organisationen arbetar även med att höja medvetenheten och stärka lagstiftningen för att bekämpa detta allvarliga problem.

Håll Sverige Rent är en annan organisation som fokuserar på att förbättra vår miljö. Genom att stödja Håll Sverige Rent bidrar vi till att minska nedskräpningen och främja en renare och mer hållbar miljö. Organisationen arbetar aktivt för att öka medvetenheten om skräpförorening och främja återvinning och hållbara konsumtionsvanor. Slutligen har Inkasso Marginalen valt att stödja Världsnaturfonden (WWF), en global organisation som arbetar för att bevara naturen och skydda hotade djurarter. Genom att donera till WWF bidrar vi till viktiga projekt som syftar till att bevara biologisk mångfald och värdefulla naturområden runt om i världen.

Under våren 2022 har vi tillsammans med våra gröna kunder donerat totalt:

102 950 kr

Summan är den gröna återbäring vi samlat in tillsammans med våra kunder under 2022 och beloppet kommer att fördelas lika mellan dessa fem noggrant utvalda organisationer. Genom att aktivt stödja dessa betydelsefulla projekt bidrar Inkasso Marginalen och våra kunder till en mer hållbar framtid. Genom samarbete och kollektiv handling kan vi skapa en bättre värld för kommande generationer.

Välkommen att bidra, bli kund hos oss idag!

Logotype
Logotype
Logotype
Logotype

Senaste inläggen