No items found.

Inkasso AB Marginalen sjösätter nytt samarbete med Björn Lundén AB!

Äntligen kan vi med stor glädje och stolthet gå ut med nyheten att Inkasso AB Marginalen och Björn Lundén AB inlett ett samarbete. Initialt fokus ligger på att tillsammans bidra ytterligare till hållbara initiativ samt att ge tillgång till en schysst inkassohantering.

Från och med 2023 erbjuder vi gemensamt en systemintegrerad lösning som är tillgänglig alla dagar i veckan, året om. Björn Lundén ABs redovisningskunder får omedelbar tillgång till inkassotjänsten Grön Inkasso som i sin tur genererar Grön Återbäring. På så vis gör vi det möjligt för alla att bidra till hållbart företagande tillsammans.

Inget gör oss gladare!

Tack, du är nu med och tävlar!
Hoppsan! Något blev fel, var vänlig försök igen.

Grön Inkasso – varför är hållbarhet viktigt för ett inkassobolag?

Vårt arbete ger oss en inblick i situationer där människor drabbats av ekonomiska svårigheter. Vi arbetar hela tiden för att säkerställa att vi genom en variation av insatser bidrar till ett mer välmående samhälle med ett extra fokus på social hållbarhet i olika former.

Vi är extra stolta över att vi för varje lyckat inkassoärende i samarbetet med Björn Lundén donerar 25 kronor till ett urval av 90 konto-organisationer, vilket vi kallar ”grön återbäring”.

Grön Inkasso för en hållbar affär

Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa oss i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookie policy för mer information.