Bjorn Lunden

Vi samarbetar för att erbjuda en enkel och hållbar inkassohantering. Vår integrerade lösning ger redovisningskunder omedelbar tillgång till Grön Inkasso vilket främjar ett mer hållbart företagande.

Inkasso AB Marginalens gröna samarbete med Bjorn Lunden AB!

Inkasso AB Marginalen och Bjorn Lunden AB har ett samarbete där fokus ligger på att tillsammans bidra ytterligare till hållbara initiativ samt att ge alla kunder enkel tillgång till en schysst inkassohantering.

Tillsammans erbjuder vi en systemintegrerad lösning som är tillgänglig alla dagar i veckan, året om. Bjorn Lunden ABs redovisningskunder har omedelbar tillgång till inkassotjänsten Grön Inkasso som i sin tur genererar Grön Återbäring. På så vis gör vi det möjligt för alla att på ett enkelt sätt bidra till hållbart företagande tillsammans.

Tack, du är nu med och tävlar!
Hoppsan! Något blev fel, var vänlig försök igen.

Grön Inkasso – varför är hållbarhet viktigt för ett inkassobolag?

Vårt arbete ger oss en inblick i situationer där människor drabbats av ekonomiska svårigheter. Vi arbetar hela tiden för att säkerställa att vi genom en variation av insatser bidrar till ett mer välmående samhälle med ett extra fokus på social hållbarhet i olika former.

Vi är extra stolta över att vi för varje lyckat inkassoärende i samarbetet med Bjorn Lunden donerar 25 kronor till ett urval av 90 konto-organisationer, vilket vi kallar ”grön återbäring”.

Grön Inkasso för en hållbar affär

Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa oss i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookie policy för mer information.