Inkassobolaget där människan räknas

Över 40 års erfarenhet

Vi har sysslat med inkasso sedan 1979 och har därmed en lång erfarenhet inom inkassobranschen. Våra erfarna och juridiskt kunniga medarbetare ser till att du som kund får betalt samtidigt som vi värnar om relationen till dina kunder. Svenska företagare arbetar hårt varje dag för att skapa hållbara affärer. Nu behöver vi tillsammans ta ansvar för ett hållbart företagande. Med vår tjänst "Grön Inkasso" gör vi det enklare för dig och dina kunder att bidra till en hållbar affär.

Över 40 års erfarenhet inom inkassobranschen

Certifierade och erfarna medarbetare

Internationellt kontaktnät

Hos oss är ingen kund för liten eller obetydlig även om vi växt oss stora

Kontakta oss för att skaffa Inkassotjänster

Maria Hoffmann
Gruppchef
Jason Smith
Stjärnsäljare
John Doe
Säljare

Jobba hos oss

Funderar du på att byta jobb eller är du nyfiken på hur det är att arbeta på ett inkassobolag? Kanske har du hört om oss och vill veta mer?

Hos oss har de flesta medarbetare en bakgrund inom administration, juridik eller ekonomi. Vi anställer människor som tror på och tycker det är viktigt att göra ett bra jobb, inte bara för oss och för våra kunder, utan även för dem vi möter i svåra situationer. Hos oss passar man in om man utöver det trivs med en verksamhet som ständigt utvecklas och där man uppskattar att vara en del av ett team – alltid med det hållbara i fokus.

Klicka nedan för att skicka en spontanansökan.

Skicka e-post
Stockholmskontoret
Adolf Fredriks kyrkogata 8
113 37 Stockholm
Boråskontoret
Box 261 34
100 41 Stockholm
Hudiksvallskontoret
Kastellvägen 21
824 55 Hudiksvall
Skellefteåkontoret
Box 8
931 21 Skellefteå
Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används.