Vår hållbarhetsmånad är snart här!

Oktober är snart här, och det är inte bara hösten som knackar på dörren – det är också starten på vår spännande Hållbarhetsmånad här på Inkasso Marginalen! Vi är glada över att kunna meddela att under hela oktober kommer vi att sätta extra fokus på hållbarhet i alla dess former. Detta är ett tillfälle för oss att förena oss som ett team och göra små, men betydelsefulla, förändringar i våra vardagsvanor för att bidra till en mer hållbar värld.

Varför en hållbarhetsmånad?

Som ett företag har vi alltid varit engagerade i att driva en hållbar verksamhet och det är något vi är stolta över. Vi tror på att företag har en viktig roll att spela när det gäller att ta hand om vår planet och samhället vi lever i. Därför har vi beslutat att dedikera hela oktober till att intensifiera våra ansträngningar och inspirera varandra till att bli ännu bättre ambassadörer för hållbarhet.

Vad kan du förvänta dig under hållbarhetsmånaden?

Vi vill utmana våra medarbetare att ta små men meningsfulla steg för både samhället och miljön. Under de kommande veckorna kommer vi dela med oss av medarbetarnas olika förändringar i vardagen för att göra en positiv skillnad.

Logotype
Logotype
Logotype
Logotype

Senaste inläggen