No items found.

Folkspel - Samarbetspartner till Marginalen Inkasso

För Marginalen Inkasso är den sociala hållbarheten oehört viktig och något vi värnar om när vi driver och utvecklar vår verksamhet. Genom samarbetet med Folkspel bidrar vi till det svenska föreningslivet. Vi strävar även efter att vara den bästa inkassopartnern för de svenska föreningarna. För oss är ingen förening för stor eller för liten. Läs mer om vårt erbjudande längre ner.

Tack, du är nu med och tävlar!
Hoppsan! Något blev fel, var vänlig försök igen.

Få mer tid för engagemang

Grön Inkasso är vår gröna inkassotjänst som fokuserar på miljö, hållbarhet och social rättvisa. Genom att välja Grön Inkasso skänker vi, vid varje lyckat inkassoärende, till ett urval av organisationer med 90-konton.  Vi arbetar ständigt för att driva och utveckla vår egen verksamhet ur ett hållbarhetsperspektiv och vill även kunna bidra inom områden där vi själva inte verkar.


Föreningarnas självklara inkassopartner - Låt oss hjälpa er att få betalt

 • Inga årsavgifter
  Bli kund så finns vi där när du behöver oss
 • Grön återbäring
  Marginalen Inkasso skänker 25 kr per lyckat ärende till hållbara ändamål
 • Kundportal
  Enkelt att skapa och bevaka ärenden samt kommunicera med handläggare
 • Påminnelsehantering
  Vi erbjuder även påminnelseservice. Kontakta oss för mer information

Grön Inkasso för en hållbar affär

Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa oss i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.